Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tudod mi az összefüggés egy Casucci farmer, egy kollégiumi szoba és a centik között?

Tudod mi az összefüggés egy Casucci farmer, egy kollégiumi szoba és a centik között?

Soha ne mondd, hogy soha!

Hát én mondom. Soha nem tudtam betartani a diétát És sosem sikerült lemozogni a felszedett kilókat… Ideig-óráig eljártam futni, úszni, tornázni, szóval sok mindent kipróbáltam, de sajna egyikbe sem szerettem bele. Max jógázni vagyok hajlandó, de hát az meg nem sok zsírt éget…

A szemfüles diák nem tágít... Hanem tágíttat!  wink

Márpedig a zsírsejt csökkentő megoldást meg kell találnom! Mert hát nem adhatom oda minden mosás után a kedvenc ruhadarabjaimat „bértágításra”, mint egyetemista koromban a féltve őrzött, még az Ecseri piacon vett Casucci farmeremet minden mosás után a kolliban, a szomszéd szobában lakó srácnak, (akinek nagyon tetszett az a gatya), hogy vegye már fel egy kicsit, hogy utána én is beleférjek… Szóval ide nekem a megoldást!

A fogyás nem habostorta

Sem az élet, sem a fogyás. Időközben rábukkantam egy kutatásra, ami kimutatta, hogy a koplalás sem a legjobb módszer, sőt! Ugyanis a szervezetünk úgy van programozva, hogy a fogyás nehéz legyen! A kutatások igazolták, hogy egy 7 napos diétát követően 50%-ra csökken a testünk zsírégető képessége! És ez nemhogy javulna, még romlik is…

Egy életem, egy halálom, a zsírégető megoldást megtalálom!

Szóval, miután meggyőztek, (nem volt nehéz laugh) hogy nem az én hibám, ha nem sikerül tornával, diétával megszabadulnom a felesleges centiktől a hasamon, el is engedtem a dolgot… Ha így is jó vagyok a páromnak, akkor néhány centiért még nem megyek a Dunának!

Na de a kisördög… Tudod, ott, a bal vállamon, aki folyamatosan duruzsolt, hogy „nem férsz bele a kedvenc ruháidba!”, „azon a geometrikus mintás ruhán a kockák furamód kezdenek gömbölyödni!” És akkor egyszer csak a kedvenc kozmetikusomtól hallottam a testkezelésekről. Ugyan szkeptikus voltam, de mit veszíthetek? Max. néhány centit! És ott, ahol leginkább szeretném. És ami végképp csábító volt: otthoni kezeléshez is van termék! Persze mozogni azért célszerű, mert úgy hatékonyabb az átalakulás.

Szinte nem is hittem, de azok a huncut hurkák kezdtek ellaposodni a ruha alatt! Amit meg nem sikerült lefaragni a sziluettemből, ahhoz pedig van néhány szupercsini alakformáló bodym, hogy kihúzzon a bajból, ha a „kockák újra gömbölyödni kezdenének”.

 

Keresés