Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LEHULL A LEPEL – AVAGY TÉVHITEK VS. VALÓSÁG

2019. 11. 07. 09:03:55
LEHULL A LEPEL – AVAGY TÉVHITEK VS. VALÓSÁG

MIT várhatsz, és MIT NEM várhatsz egy jó alakformáló fehérneműtől?

A Hollywood-i sztárokról készített leleplező fotóknak és Bridget Jones naplójának köszönhetően ismerjük az alakformáló fehérneműt vagy éppen bugyit. A filmbéli elég messze áll a valóságtól, mégis, sajnos a kissé kellemetlen szitunak köszönhetően, a köztudatba nem a legelőnyösebb oldalát mutatva kúszott be. Aki csak látta a filmet - és valljuk be, elég nagy nézettségnek örvendett - annak az alakformáló fehérneműről általában 3 dolog jut eszébe: ormótlan, kényelmetlen, és hogy átverés az egész.
Lehet, hogy kicsit elvonatkoztatva a filmtől (hiszen Harry Potternek sem hisszük el, hogy láthatatlanná tud válni  :-)) nem lenne érdemes az alakformáló fehérneműt közelebbről megvizsgálni? Miért ne adjunk egy esélyt, hogy bizonyíthasson? Lehet, hogy egy-egy minőségi darab szinte nem is hiányozhat a hölgyek gardróbjából?

Mit TUD az alakformáló fehérnemű?

Formál! Laposabbá teszi a hasat, kerekebbé a csípő ívét, megemeli a popsit, hogy azáltal az is kerekebb legyen. Ülés közben is lelapítja a pocit, és egy vacsora alkalmával urambocsá! enni is lehet, nem kell csak azért csipegetni, mert attól félünk, hogy utána mennyire fog kiállni a hasunk.

Mozgásba hoz! Ismerős az az élethelyzet, amikor nagyon jól akarsz kinézni, és szinte mozdulni sem mersz? Mindegy, hogy ez egy esküvő, családi összejövetel, céges rendezvény, állásinterjú, üzleti tárgyalás, bármilyen fotózás vagy videózás, (amely egy életre megörökít!) – ha megmozdulsz, vége az addig oly jól álló ruhádnak. Egy jó alakformáló fehérneműben nem kérdés, hogy még táncolni is fogsz!

Radíroz! Talán egyetértünk abban, hogy nincs az a nő a világon, aki szereti, hogy látszik a ruhán keresztül a melltartó pántja vagy a bugyi vonala. A minőségi alakformáló fehérnemű eltünteti ezeket a vonalakat!

Optimalizál! Az alkatunkhoz képest a tökéletes megjelenést tudja biztosítani a viselői számára. Segít, hogy a ruhánk a lehető legjobban álljon rajtunk, ne húzzon be, ne vágjon be, simítsa ki az alakunk hibáit. Eltünteti, vagy kevésbé látványossá teszi sunyi kis hurkáinkat, feszesebb, sportosabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. 

Tömörít! A tesztek azt mutatják, hogy a 2. erősségű alakformáló bodykkal 1 ruhaméretnyit tudunk javítani a gardróbunkon, míg a 3. erősségűekkel akár 2 ruhaméretet is lehet spórolni. 

Megújítja a ruhatáradat! Megvan fejben a jelenet? Ott állsz a tükör előtt, és már a harmadik kedvenc ruhadarabod sem áll úgy, mint pár éve. Igen, pár éve már nem mered felvenni. Lehet, hogy csak nem ismersz hozzá megfelelő segédeszközt?

Szigetel! Igen, így igaz, hőérzetben 2-3 °C pluszt lehet érezni benne, viszont megszabadít az izzadtságfoltoktól, a ruha csíkozódásától (ha leülsz, majd felállsz), sőt a ruhádat is megkíméli a kisózódástól!

Villámgyors segítséget nyújt! Mondjuk a céges vacsin vagy a 20 éves osztálytalálkozón a legjobb formádat kellene hozni! Ugye ismerős a szitu? Napok óta megvan fejben, mit fogsz felvenni, hogy elkápráztasd a többieket. „Jaj, ne! Ez nem úgy áll rajtam, ahogy legutóbb.” Na, ilyenkor kell egy gyors segítség az alakformáló fehérneműktől! Még akkor is mentőövet dob, ha időközben felkúszott suttyomban 1-2 kiló, amit észre se vettünk a napi rohanásban.

Mit NEM TUD az alakformáló fehérnemű?

Csak kettőnk között, őszintén… Csodák márpedig nincsenek! Az alakformáló fehérneműk körében sem. Szóval, aki azt gondolja, hogy plus size modellként, majd az alakformáló fehérnemű viselésével légiesen karcsú lesz az alkata, majd a legszűkebb lánykori ruháiba is belefér, azokat ki kell ábrándítanom, mert erre nem képes egyik alakformáló body sem. És egyben megnyugtathatom azokat, akik attól tartanak, hogy az alakformáló fehérnemű viselésével valami „csalást” követnek el. Akkor a smink, a fodrász, a push-up melltartó, a sztreccs farmer, a rúzs is csalás-ámítás? Nem kell attól tartani, hogy zsákbamacskát árul az ember pl. az első randin. Mindenki azt kapja, amit lát, csak díszcsomagolásban. (Végül is nem ezért vannak olyan szép ruháid?)

Keresés