Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Fizetési módok:

A Webáruházban banki előreutalásos, bankkártyás vagy utánvétes fizetésre van lehetőség, mely lehetőségek közül a Felhasználó a megrendelési folyamat során választhat. A házhozszállítás díja a választott fizetési módtól is függ, a díj a rendelési folyamatban a Felhasználó számára feltüntetésre kerül.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Szállítási információk, szállítási költség:

A szállítási költség 15 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

A szállítási költség, amennyiben a rendelés értéke a 15 000 Ft-ot nem haladja meg:

  • 890 Ft MPL csomagpontra szállítással, előre utalás, valamint bankkártyás fizetés esetén;
  • 1435 Ft postapontra vagy postán maradó szállítással, előre utalás, valamint bankkártyás fizetés esetén;
  • 1860 Ft házhozszállítással előre utalás, valamint bankkártyás fizetés esetén;
  • 2260 Ft házhozszállítással utánvételes fizetés esetén.

Szállítási határidő - Magyarország területén:

  • készleten lévő termékek esetén, amennyiben a megrendelés 12.00 óráig beérkezik: 1-2 munkanap,
  • 12.00 óra utáni megrendelés esetén: 2-3 munkanap,
  • előrendelhető termékek esetén: 8-15 munkanap.

A Házhozszállítás a Magyar Posta futárszolgálattal történik. A Webáruházban megrendelt termékeket a Magyar Posta Futárszolgálat (továbbiakban: MPL) szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban. A kézbesítés várható időpontjáról a futárszolgálat E-mail-ben értesíti a Vevőt. Ha a csomag várható érkezése a Vevő számára nem megfelelő, akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a Magyar Posta ügyfélszolgálati telefonszámán: (06 1) 333 7777, E-mailben az ugyfelszolgalat@posta E-mail címen, vagy az MPL webportálján keresztül a csomagszámra történő hivatkozással.

Postapontra történő kézbesítés kizárólag előreutalás valamint online bankkártyás fizetés esetén lehetséges! Küldemény nyomon követése: A csomagszám ismeretében a Felhasználó nyomon követheti csomagját a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon.

Keresés