Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arcszín és pigmentfoltok kezelése

Arcszín és pigmentfoltok eltakarására, eltüntetésére alkalmas kozmetikai szerek. Segítségével eltüntethetőek a bőrhibák és a pigmentfoltok, használatával biztosított a ragyogó bőr.

Sárgásbarna, barna, szürkés színű vagy fekete foltok a háton, kézfejen, arcon és a testen – ezek az öregségi, nap- vagy májfoltok, szeplők, amelyeket a hosszantartó, ismétlődő napsugárzás vagy leégés okoz, és az idő előrehaladtával általában gyarapodnak. A barna vagy szürkés foltok a bőrön (kloazma, melazma) megjelenhetnek a fogamzásgátlóktól, epilepszia elleni gyógyszertől, drogoktól, terhességtől (lineanigra, terhességi foltok) is, vagy bizonyos hormonterápiáktól. Más egészségügyi problémák is lehetnek a lehetséges okozói.

Ajánlott orvosi konzultáció, amennyiben a bőrön hirtelen ilyen elváltozásokat észlelünk. Az okoktól függetlenül ez a bőrön észlelt hiperpigmentációt a melanin túltermelődése okozza (a melanin felelős a bőr pigmentációjáért, a bőr színéért), amikor a melanin felszaporodik és összegyűlik a bőr felső rétegében (epidermisben). A melanin a melaninszintézis során keletkezik a bőrben egy összetett folyamat során, amelyet a tirozináz nevű enzim kontrollál.

Rendezés:
8.490 Ft
Várható szállítás: 2020. július 10.

Keresés