Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Segítség! Esküvőm lesz!

Segítség! Esküvőm lesz!

Az ara ruhája

Menyasszonyi ruha minden NŐNEK jár! Legalább egyszer. Vagy többször is, vérmérséklet, idegek és pénztárca kérdése. És mindegy, hányszor állunk az oltár elé, a legtökéletesebb formánkat akarjuk hozni. És az egész násznépnek éreznie, kell, hogy igen, ezét a nőért érdemes feladni az eddigi agglegény életformát! Akkor pedig nincs kifogás, ki kell hoznunk magunkból a maximumot! Mert mindenki jól akar kinézni. Sőt! Még annál is jobban! A barátnő a barátnőnél. Az egyik örömanya a másiknál. A menyasszony pedig mindenkinél. A verseny tehát kőkemény! laugh

A lagzi varázsa

Mitől jó egy lagzi? Az élménytől? A gyönyörű ifjú pártól, a csodás ceremóniától, egy jó vőfélytől? Persze, ezektől is. De a leginkább attól, hogy TE hogyan érezted magad! Többek között azért, mert az egésznek AKTÍV részese voltál. Pl. azért, mert olyan tökéletesen állt rajtad a ruhád, ahogy megálmodtad. És még? Hogy nyugodt lélekkel egyél-igyál a csodás vacsora során, mert tudod, hogy a 4. fogás után sem fogja SENKI érteni, hogyan lehetsz ugyanolyan csinos, mint a vacsora előtt! És a hajnalig tartó tánc sem okoz esetlegesen kellemetlen perceket az esküvői videó visszanézésekor, mivel nem rontja a megjelenés összképét a sunyin előtűnő kis hurka, dudor, gomblyuk húzódás, vagy zipzárszétcsúszás, esetleg az árulkodó izzadságcseppek vagy csíkok.

Mitől tartasz? Nem fog fájni! 

Nem, nem a nászéjszakára gondoltam! Hanem erre a csodás új vívmányra, amelynek köszönhető, hogy olyan jól érezted magad. Mert ez NEM fűző, amibe belepréselték magukat a nők, akár eldeformálva a testüket is csak azért, hogy kiváltsák a férfi rajongását! A jól megválasztott alakformáló fehérnemű szolidan megbújik a ruha alatt, és híven szolgálja viselője szépségét és kényelmét. Persze ehhez egy igazán minőségi alakformáló kell! Ami tényleg úgy áll rajtad, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ehhez választani tudni kell. Típust, fazont, méretet. Ebben segít a SHAPE4U, az alakformáló fehérneműk specialistája, ahol olyan online kalkulátorokat használhatsz, mint sehol máshol! És ha kérdésed van, legkésőbb 1 napon belül választ kapsz. Nézz körül, és válaszd ki magadnak a leginkább megfelelő darabot, hogy a Te legyél a legtökéletesebb!

Keresés