Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mi a közös a NŐKBEN és a Ferrariban?

Mi a közös a NŐKBEN és a Ferrariban?

Hát persze! Mindkettő a legtökéletesebb formára törekszik!  wink

 

NEM a vírus riaszt el a strandtól?

Te is úgy vártad már, mint a Messiást? Én igen. Gondolom, sokan fohászkodtunk, hogy legyen végre vége és legyen már nyár, amikor nyitnak a strandok. És egyszer csak belém nyilallt… Az a nyomorult tükör! A Tiéd is ilyen gané? Belenéztem, és azonnal elment a kedvem a strandolástól.

Titkos Alzheimer kór szedi áldozatait a régi osztálytársak között

Mert ráadásul a tükör nagy mesemondó! Vagy inkább egy gonosz mozigépész, aki újra meg újra olyan filmet játszik le, amit soha nem akartam látni! Most eszembe juttatta, amikor hajdanán a régi osztálytársak nem akartak megismerni a strandon, mert „nekem nem volt ekkora hátsóm”. Minek nekem ellenség, ha itt vannak a meggyengült memóriájú régi barátnők?

Karanténpárnák és narancsligetek sokkolnak

Akkor idén tényleg nem megyek strandolni? Na nem, azt már nem! Velem nem babrál ki senki! Csak azért, mert momentán nem úgy nézek ki a bikinimben, mint k. e. (karantén előtt)? Újratervezés. Igen, a 4 fal között nem láttam a fényt az alagút végén, kevesebbet mozogtam és karanténpárnák jelentek meg rajtam némi narancsbőrrel fűszerezve. De azért is legyűröm őket! Most itt tartok: napi 2 x 10 perc hullahopp karikázás + a kedvenc kozmetikai márkám (Rejuvi) zsírégető krém reggel, zsírégető gél este. Jó, igaz, még nem tartok a hőn áhított célnál, DE alakulok!

Házi kihívás: home office vs. home challenge

Ha Te is bevállalós vagy és készen állsz a kihívásra, akkor ne halogasd a kezdést, mert nyakunkon a strandszezon. Mozogj egy kicsit, és turbózd fel a hatást a Rejuvi zsírégető termék kombóval! Végül is mit veszíthetsz? Max. a párnácskáidat és a narancsbőrödet!  laugh Kalandra fel!

Keresés