Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

JÁTÉKSZABÁLYZAT - Barátság világnapja 2020

JÁTÉKSZABÁLYZAT - Barátság világnapja 2020

Barátság világnapi nyereményjáték a SHAPE4U Alakformáló fehérnemű webáruházban!

Barátság Világnapja 2020

Szervező:

  • Qualitext 4U Bt.
  • 1038 Budapest, Tamás utca 16.
  • Cégjegyzékszám: 01-06-794015
  • elérhetőség: info@qualitext4u.hu

A SHAPE4U alakformáló fehérnemű webáruház a Barátság Világnapja alkalmával nyereményjátékot hirdet a Facebook oldalán!

Időszak: 2020. 07. 30. - 2020. 08. 06.

Játék részletei

Kíváncsiak vagyunk, hogy emlékszel-e még az első igaz barátnődre! Ha igen, akkor kommentben jelöld be őt, és a barátságotok emlékére nyerj egy páros vásárlási kupont a SHAPE4U alakformáló bodyjaira.

Ahhoz hogy játszani tudj velünk, a facebook oldalunkon a játék felhívás alatt jelöld be hogyha tetszik az oldalunk, ÉS jelöld meg kommentben a barátnődet(@név). Ezzel tudod őt meghívni a játékba. Amennyiben ő is visszajelöl téged, úgy együtt esélyesek vagytok a nyereménykuponok egyikére. 

Mit nyerhetsz a barátnőddel? 

Nem hirdetünk első, második, vagy harmadik helyezetett!  Az összes nyertes egyformán kerül díjazásra. 3 db 2 x 5.000,- Ft értékű ajándék kupon kerül kisorsolásra, amelyek az www.alakformalo-body.hu webáruházban használhatók fel az alakformáló bodyk vásárlása során.

Sorsolás időpontja:

2020. augusztus 06. 20.00 óra

A nyertesek kiválasztása a Besocial programmal történik.

Eredményhirdetés

A nyerteseket facebook oldalunkon és privát üzenetben is értesítjük.

Figyelem! A nyeremény más akcióval NEM VONHATÓ ÖSSZE! Kizárólag SHAPE4U alakformáló body vásárlása esetén használható fel, 2020. 08.31.ig. 

Fontos információk!

A Qualitext 4U Bt. dolgozói, tulajdonosai és családtagjai, illetve cégünk partnerei és családtagjai nem vehetnek részt a játékban.

Csak 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkezők vehetnek részt a játékban.

A játékban való részvétellel a nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyeremény kézbesítéséhez szükséges adataikat kezeljük. Kezelt adatok: név, lakcím, telefonszán és e-mail cím.

Játékos, Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy a Facebook Platform üzemeltetőjét Facebook Inc.-et (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA) valamint a magyar weboldalért a Facebook Ireland Limited (Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Írország) (a továbbiakban együtt „Facebook”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól.

Szervező és Lebonyolító kijelentik, hogy jelen Játék – a Facebook Platform használatán túl – nem áll kapcsolatban a Facebook-kal. Ennek a promóciónak nem szponzora, támogatója vagy adatkezelője a Facebook.

Keresés