Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

Adventi nyereményjáték!

Adventi Fordított Napok a SHAPE4U Alakformáló fehérnemű webáruházban! 

Facebook Adventi Nyereményjáték 2019 

A SHAPE4U alakformáló fehérnemű webáruház a karácsonyi ünnepekre történő ráhangolódásként, adventi nyereményjátékot hirdet a Facebook oldalán.

Alakformálás mesterfokon - avagy bűn az alakformáló fehérnemű?

Kövezzetek meg… de én időnként viselek alakformáló fehérneműt…

És nem csak elviselem, hanem a cinkosom, titkos segítőm is. Sokan most felkiáltanak, és már hallom is a megjegyzéseiket: hogy micsoda csalás, ámítás! Inkább diétázz, sportolj! Ha úgyis tudod, hogy mit takargatsz vele, akkor nem mindegy?? Úgyis ott vannak azok a zsírpárnák! Ettől nem fog eltűnni! Na és a pasik??!! Mit szólnak, ha egy ilyen Bridget Jones-os „mamabugyi”-ból kell kicuppantania az első randi után!??! Hát még az élettől is elmegy a kedve, nemhogy mástól!!!
Tulajdonképpen még meg is értem a felháborodókat, mert az ő olvasatukban így is lehet tekinteni az alakformáló fehérneműre. DE! Azért ne felejtsük el, hogy az ízlés, a divat, az elfogadás változik. Állandóan. Ami ma még elfogadhatatlan, az holnap már siker sztori! 

LEHULL A LEPEL – AVAGY TÉVHITEK VS. VALÓSÁG

MIT várhatsz, és MIT NEM várhatsz egy jó alakformáló fehérneműtől?

A Hollywood-i sztárokról készített leleplező fotóknak és Bridget Jones naplójának köszönhetően ismerjük az alakformáló fehérneműt vagy éppen bugyit. A filmbéli elég messze áll a valóságtól, mégis, sajnos a kissé kellemetlen szitunak köszönhetően, a köztudatba nem a legelőnyösebb oldalát mutatva kúszott be. Aki csak látta a filmet - és valljuk be, elég nagy nézettségnek örvendett - annak az alakformáló fehérneműről általában 3 dolog jut eszébe: ormótlan, kényelmetlen, és hogy átverés az egész.
Lehet, hogy kicsit elvonatkoztatva a filmtől (hiszen Harry Potternek sem hisszük el, hogy láthatatlanná tud válni  :-)) nem lenne érdemes az alakformáló fehérneműt közelebbről megvizsgálni? Miért ne adjunk egy esélyt, hogy bizonyíthasson? Lehet, hogy egy-egy minőségi darab szinte nem is hiányozhat a hölgyek gardróbjából?

SHAPE 4U MÁR A WESTENDBEN is!

A SHAPE 4U alakformáló fehérneműk már átvehetők a Westendben, a GRAZIA STORE üzletében!

 

SHAPE4U az Esküvő Kiállításon

Különleges akcióval várunk minden érdeklődőt az Esküvő Kiállításon lévő standunknál!

 

Keresés