Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Home Office style - avagy a pizsama rabságában

Home Office style - avagy a pizsama rabságában

A 22-es csapdája? Ja nem! A (Covid)19-esé!

Neked is eleged van már a home officeban töltött, bepunnyadós, egymásbafolyós napokból, hetekből, ne adj isten hónapokból?
Akkor pörgesd fel magad és a hangulatodat egy ütős szettel! De hova is??

Hiszen ha otthonról dolgozik az ember lánya, hamar hajlamos lesz a kezdeti egy két napos pizsiben eltöltött reggelből rendszert csinálni! Én már csak tudom! Mikor elindítottam a webáruházamat, én is beleestem ebbe a csapdába! Hiszen olyan kényelmes volt… csak ezt a mailt megnézem, csak ezt a hírlevelet megírom, csak ezt, csak azt…..és máris egybefolytak a nappalok az éjszakákkal, a napok a hetekkel….és hipp-hopp, már csak azt vettem észre, hogy nincsenek napszakok, nincsenek napok, csak a pizsama, no meg a köntös!

 Amikor már a „kényelmes énünk” is lázadozik

Na de ez így nem mehet tovább! Hiszen pont azért lett a webáruházam, hogy a hölgyeknek segítsek megtalálni azt a kis pluszt, amitől tökéletes lesz a megjelenésük! Szóval hogy is van ez? A suszternak lukas a cipője, a fodrásznak lenőtt a haja, aki pedig törekszik rá, hogy a vásárlóinak tökéletes legyen a megjelenésére, az egész nap pizsiben flangál?? Ez így nagyon nem jó irány!

A hangulatjavító „kis fekete”- by CoCo ?

Na de hogyan lehet kiszakadni a pizsi / köntös rabságából? Szabályokkal! Ilyen szabály, hogy nem ülünk le dolgozni köntösben a laptop elé, még ha annyira csábító is, hogy csak gyorsan megnézzem a leveleimet!  Hidd el, sokkal hatékonyabban fogsz dolgozni, ha  a munkádhoz (fel)öltözöl, mivel az agyad is kap egy impulzust, hogy helló, most már munkaidő van!
És ha csavarnál még egyet rajta, akkor az eddigi JeansDay fordítottjaként elhíresült DressUpFriday kapcsán péntekenként húzz magadra valami különlegeset, valami szokatlant, valami egyedit, ami jelenleg csak arra vár a gardróbodban, hogy megmutathasd a nagyvilágnak! És ha a karanténban eltöltött idő nem volt pozitív hatással a vonalaidra, akkor se csüggedj, hiszen mi azért vagyunk, hogy a kedvenc szetted minden pillanatban tökéletesen állhasson rajtad! 

Keresés