Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Használati útmutató

 

A: Tekerje le az alakformáló felső részét mindaddig, amíg csak egy kis nadrágra/bugyira emlékeztető darabot nem kap. Ebbe úgy bújjon bele, mint egy nadrágba/bugyiba. Az alakformálót felülről, mint egy trikót, NEM LEHET felvenni! Alulról történő felvételnél is meg fog akadni először térd magasságában, de ne ijedjen meg! Ha figyelt rá, és a megfelelő méretet rendelte, (a 3. erősségű termékekből EGY SZÁMMAL NAGYOBBAT, mint az általános konfekció mérete) akkor fel fog jönni! Ha először használ ilyen erős alakformálót, akkor először érdemes a felpróbáláshoz nylonharisnyásan (lehetőleg lycra) nekifogni, mert azon könnyebben felcsúszik a termék. Ha már rájön a felvétel titkára, menni fog harisnya nélkül is! Valamint többszöri használat után egy kicsit engedni fog majd, de ez nem befolyásolja az erős tartását.

B: Ha belebújt, akkor kezdje el apránként a testén feltekerni, felhajtani az alakformálót. Semmi esetre se húzza, rángassa!  Mert ha fel is tudja így rángatni magára, a varrások és a megerősített részek nem a megfelelő helyre fognak kerülni!  Minden egyes hajtás után FOGJA MEG ERŐSEN a terméket, és igazítsa magára. VIGYÁZAT! A jelenleg divatos hosszú, hegyes műkörmök kilyukaszthatják a terméket, ezért körültekintően kapaszkodjon bele az alakformálóba, az ebből adódó károkra ugyanis nem terjed ki a termékgarancia, ezért is vigyázzon rá!
C-D: Igazítsa el combon, fenék részen valamint a hason lévő párnácskákat. NE az alakformálóval húzza fel az eltakarni kívánt részeket, mert azzal csak feltolja pl. a kötényhasat a gyomor tájékára, és nem azt az eredményt éri el, amit szeretett volna. Az alakformáló alá rendezze el az eltakarni kívánt részeket, pl. a kötényhasnál nyúljon be az alakformáló és a has közé, az alakformálót emelje el egy kis távolságra a hastól, és utána igazítsa rá a megerősített részét az alakformálónak. Így lelapítja a hasat, nem pedig feltolja gyomorra. 
E-F: Miután a kényes részeken elrendezte az alakformálót, ügyeljen rá, hogy a karkivágás is felkerüljön a mell vonaláig, mivel itt is a testre kell igazítani! A vállpántokat sem lehet csak úgy könnyedén felrántani, azt is óvatosan a helyére kell igazítani. Itt is vigyázzon, amennyiben hegyes műkörömmel rendelkezik, nehogy a csipkerészt megsértse a mellrész eligazgatásánál. Amennyiben minden terület eligazításra került az alakformálóban, ellenőrizze le a tükörben, hogy a varrások, a megerősített részek mind-mind a helyükre kerültek, mert csak akkor hozza a termék a legjobb formáját, és az Önét! Próbálja ki ülve is, mert ha nem állófogadásra megy benne, úgy az is fontos, hogy tudjon benne ülni. Egy kicsit biztosan fog szorítani, de arra vigyázzon, hogy kapjon benne levegőt. Ha minden rendben, úgy sok sikert a használathoz! Reméljük hasznosnak találta a leírást, és komfortosnak a termékünket.
 

Keresés