Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakran ismételt kérdések GY.I.K.

„Nyáron amúgy is meg lehet fulladni a hőségtől, hogy lehetne már akkor alakformáló fehérneműt még felhúzni? Mikor levegőt sem kapok!? A kánikularuha alatt így is folyik rajtam a víz!!”

Kánikulában tényleg folyik mindenkiről a víz, bármit vesz is fel. Akár van rajtunk alakformáló body, akár nincs. DE! Az alakformáló fehérneműnek van egy igen nagy előnye a rekkenő hőségben is! Méghozzá az, hogy nem engedi átütni az izzadságot a könnyű nyári ruhánkon! Nincs annál kellemetlenebb érzés, amikor azt vesszük észre, hogy a csinos ruhánkon egy fontosabb eseményen - legyen az pl. egy megbeszélés, tárgyalás, randi, vagy egy állásinterjú -  átüt az izzadság, és a ráncokban kicsapódik az izzadság sótartalma.

„Nagyon kényelmetlen az alakformáló fehérnemű! Kizárt, hogy egész nap hordani lehessen!”

Ahhoz, hogy ne rémálom legyen az alakformáló fehérnemű viselése, elengedhetetlen a megfelelő termék kiválasztása. Nem mindegy, hogy milyen alkalomra és milyen célból kívánjuk felvenni. Hiszen normál fehérneműből sem ugyan azt a fazont hordjuk edzéshez, munkába, vagy randira. Ha egész napos megoldásban gondolkozunk, amikor pl. a munkahelyünkön szeretnénk, hogy a megjelenésünk egész nap kifogástalan legyen, a ruhánk a lehető legtökéletesebben álljon rajtunk, akkor célszerű a 1-es vagy 2. erősségű formálást biztosító alakformáló bodyk vagy alakformáló alsók, shelterek, vagy seamlessek közül választani. Ezek a darabok biztosítják az érzékeny területek - has, csípő, derék, fenék – megfelelő formálását, a kiálló pocak, a sunyi kis hurkák eltüntetését. Amennyiben egy kiemelt eseményről van szó, ahol a tökéletes megjelenés a cél - partner találkozó, céges vacsora, évfolyam találkozó, szilveszteri party, ballagás, stb. – ahol szeretnénk, ha karcsúbbnak, vékonyabbnak tűnnénk, vagy csak szeretnénk újra beleférni egy kedvenc ruhadarabba, úgy a 3. erősségű alakformáló body vagy bodypant lehet a jó választás, ami akár 2 számot is csökkenthet a ruhaméretünkön. De fontos megjegyezni, hogy nem egész napos viseletre javasolt.

„Próbáltam már az alakformáló alsókat, de állandóan lepöndörödött, és nem volt komfortos a viselése, ráadásul így a célnak sem felelt meg.”

A lepöndörödés ellen a termékeken szilikon csík található, ami megfelelő tapadást biztosít a bőr felületéhez. Viszont ehhez arra van szükség, hogy ténylegesen a bőrrel, és ne a melltartó pántjával érintkezzen az alakformáló alsó illetve az alakformáló short felső szegélye, mert akkor az anyagon nem tud megtapadni, és tényleg le fog pöndörödni. Fontos még a megfelelő méret is, mert az alakformáló alsó vagy alakformáló short felső szegélyének fel kell érnie a mell alatti vonalig annak érdekében, hogy biztosítsa a has teljes takarását és tartását.

„Sok benne a műszál!”

Igen, ez így igaz, az alakformáló fehérnemű sajnos nem a 100% pamut tartalmáról híres. Viszont a 100% pamut termékek nem is tudnak 1-2 ruhaméretet csökkenteni az alakunkon. Ha a pamut alapanyag a fontosabb, akkor a fehérneművel történő alakformálás sajnos nem jöhet szóba.

„Illúzió az egész! Mozogjon, aki jobb alakot akar magának!”

Ez így igaz, mármint sport és mozgás nélkül nehéz fogyni, csak koplalással nem lehet, és nem is egészséges. Az alakformáló fehérnemű hordása nem a fogyásról szól. Hiszen az anyagmegmaradás törvénye értelmében anyag nem vész el, csak átalakul.  Az alakformálóval is átalakulnak a hurkák, a párnácskák körvonalai. Nem lefogyaszt, hanem a sziluettet tervezi újra. Senki ne gondolja, hogy ha egy alakformáló bodyt magára húz, akkor 46-os ruhaméretből 36-ra válthat. Az alakformáló fehérnemű segít átrendezni a felesleget a szabásvonalak, a megerősített részek által úgy, hogy komfortosabban érezzük magunkat a bőrünkben, a szűk, nem előnyös ruháink újra jól mutassanak rajtunk. Az akár két ruhamérettel kisebb körfogat úgy tud megvalósulni, ha a nagyon erős, 3. szintű alakformáló fehérneműt választjuk, és ha két méret között ingadoztunk eddig. Az általános változás a ½-1 méretnyi különbség.

„Ha nem jó a méret, hogyan tudom kicserélni?”

Mint minden ruházati termék esetén, természetesen itt is, az alakformalo-body.hu termékeinél is előfordul, hogy a feltüntetett méret nem felelt meg. Nincs ezzel semmi gond, kérlek jelezd az info@alalkformalo-body.hu email címünkön, és amennyiben van a raktáron a cserélni kívánt méretben, úgy futárral elküldjük neked a kívánt méretet. 

„Hogyan tudom visszaküldeni, ha nem felelt meg a termék?”

Ebben az esetben nagyon sajnáljuk, és reméljük, hogy a következő alakformáló fehérnemű már megfelelő lesz. Abban tudunk neked minél többet segíteni, hogy kérlek, jelezd nekünk mailben (info@alakformalo-body.hu) a visszaküldési szándékodat, és amennyiben igényled, úgy előre egyeztetett időpontban futárt küldünk a visszaküldendő termékért.

„Milyen visszaküldési garanciát kapok a termékre?”

Amennyiben nem felelt meg a termékünk, úgy természetesen 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a termékeinkre. Ez természetesen csak abban az esetben garantált, amennyiben a termék sértetlen, nem került használatra, felbontásra. Az alakformáló fehérnemű esetén szükséges hogy a mind a terméken lévő papírcímke, mind pedig a higiéniai betét ne kerüljön eltávolításra! Csak ezek megléte esetén biztosítható a termék használatának elkerülése. Kozmetikai termék esetén csak a bontatlan, sértetlen csomagolású termék visszaküldése esetén tudjuk vállalni a pénz visszafizetést. Amennyiben a termék sérült, rongálódott, használat jelei fedezhetőek fel rajta, úgy a pénz visszafizetési garancia nem tud megvalósulni.

„Az alakformáló fehérneműt vissza lehet küldeni, ha nem felel meg?”

Ellentétben néhány nagyobb áruházlánccal, az alakformalo-body.hu termékei visszaküldhetőek, cserélhetőek, de csak abban az esetben, ha a termék nem lett használva, illetve csak a minimális, a felpróbálással járó használatnak volt kitéve. Ez úgy biztosítható a legkönnyebben, hogy a fehérneműben lévő higiéniai betét NE távolítsátok el a felpróbálás során, valamint a benne lévő papírcímkét sem, amin az ár, kezelési útmutató került feltüntetésre.

„Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt termékeket?”

Amennyiben az általad kiválasztott és megrendelt alakformáló fehérneműből van raktáron, úgy abban az esetben 1-2 munkanap alatt kiszállításra kerül. Ha előrendelhető a termék, úgy 8-15 munkanap szükséges ahhoz, hogy az ajtódon kopoghasson a futár. 

„Mi történik, ha a megrendelt termék nincs jelenleg raktáron?”

Amennyiben az általad kiválasztott alakformáló fehérnemű nincs raktáron, csak előrendelhető, úgy haladéktalanul megkezdjük annak beszerzését a részedre. A várható szállítási időről tájékoztatunk. Amennyiben nem felel meg a visszaigazolt időpont, úgy természetesen elállhatsz a megrendeléstől, amit kérünk, hogy írásban tegyél meg az info@alakformalo-body.hu email címen.

Hogyan tudom kiválasztani a megfelelő méretű alakformáló fehérneműt?

Ehhez igyekszünk minden segítséget megadni. Kérlek, vedd figyelembe a termék leírásánál tett javaslatokat, ott kerül feltüntetésre, amennyiben egy alakformáló fehérneműből nagyobb méret szükséges, mint az általános méretezés. A mérettáblázat minden terméknél egy külön megnyíló ablakban került feltüntetésre. Ha mégsem sikerült a megfelelő méretet kiválasztani, akkor természetesen igénybe tudod venni a cserelehetőséget, vagy a 100%-os pénz visszafizetési garanciánkat.

„Mit várhatok egy alakformáló fehérneműtől? Mennyire tud formálni?”

Az alakformáló fehérnemű az alkatunkhoz képest a tökéletes megjelenést tudja biztosítani a viselői számára. Abban tud segíteni, hogy a ruhánk a lehető legjobban álljon rajtunk, ne húzzon be, ne vágjon be, simítsa ki az alkatunk hibáit. Eltünteti, vagy kevésbé látványossá teszi sunyi kis hurkáinkat, feszesebb, sportosabb megjelenést kölcsönöz viselőjének. Laposabbá teszi a hasat, kerekebbé a csípő ívét, és megemeli a popsit, hogy azáltal az is kerekebb legyen. Ülés közben is lelapítja a pocakot, és egy vacsora alkalmával nem kell csak azért csipegetni, mert attól félünk, hogy utána mennyire fog kiállni a hasunk. A 2. erősségű alakformáló bodyval ½ - 1 ruhaméretnyit tudunk javítani a gardróbunkon, míg a 3. erősségű alakformáló bodyval akár 2 ruhaméretet is lehet abban az esetben, ha két méret között ingadozunk.

„Mit nem várhatok egy alakformáló fehérneműtől?”

Csodák márpedig nincsenek. Az alakformáló fehérneműk körében sem. Szóval, aki azt gondolja, hogy plusz size modellként, majd az alakformáló fehérnemű viselésével visszanyeri légiesen karcsú alkatát, majd belefér a lánykori ruháiba, azokat ki kell ábrándítanom, mert erre nem képes egyik alakformáló body sem. És egyben megnyugtatnom azokat, akik attól tartanak, hogy az alakformáló fehérnemű viselésével valami csalást követnek el. Akkor a smink, a fodrász, a push-up melltartó is csalás-ámítás? Nem kell attól tartani, hogy zsákbamacskát árul az ember pl. az első randin. Mindenki azt kapja, amit lát, csak díszcsomagolásban. Az alakformáló fehérnemű nem fog molett alkatból nádszál karcsút faragni, nem fog sok-sok ruhaméretet lefaragni, nagy hasból kocka hasat, vagy nagy fenékből izmos feszes popsit varázsolni, de tud laposabb hasat, kerekebb csípőt, és emeltebb popsit!  Tud feszesebb vonalvezetést, kevésbé látszódó hurkákat, 1- max 2! számmal kisebb ruhaméretet biztosítani a viselői számára.

 

Keresés