Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Éretlenségi vizsgát teszünk home office-ban?

Éretlenségi vizsgát teszünk home office-ban?

Egy rendhagyó érettségi margójára

 

Tini korunk 2 súlyos öröksége összecsap

Messzire gurult a gyógyszerem, ugye? Tini korunkból örökölni? Pedig gyanítom, igen. Legalábbis úgy tapasztalom, hogy bennünk, NŐKBEN akkortájt született meg a vágy, hogy csodás alakunkkal, lenyűgöző megjelenésünkkel elkápráztassuk a környezetünket. Ezt azóta is cipeljük magunkkal. És van egy másik örökségünk is, amitől nehezen szabadulunk. A tanulással szembeni ellenállásunk. De mi van, ha ez a kettő harcba száll egymással?

Hibás válasz, saller – Éretlenek vagyunk?

Emlékszel még az Éretlenek című, egykori, azóta kultfilmmé avanzsált remek vígjátékra? Nem? Akkor pislants bele itt! (Nyugi, csak rövid részlet és megéri. wink) Szóval, nehezen tanulunk. Talán emiatt van, hogy máshol már rég elfogadott, jó megoldások ellen is berzenkedünk. Így aztán a szembejövő lehetőségekre hibás választ adunk. Legalábbis az alakformáló fehérneműtől még mindig sokan ódzkodnak. Vigyázz, ne feledd: hibás válasz, saller. smiley

Robottanár Hollywoodból

Mert bizony érkeznek filmsztárok, popcsillagok, celebek, akik megmutatják, hogy az alakformáló szexi fehérnemű olyan hétköznapi része az életüknek, amitől nem is akarnak megválni. (Jennifer Lopez, Eva Longoria, Kim Kardashian, Mariah Carey.) Lehet, hogy hamarabb tanultak, és nem ők kapták a sallert? smiley (Róluk egyébként itt olvashatsz.)

Az elmaradó rock koncert, a fény az alagút végén és a harcos istennő

Hát, az egyik kedvenc rock bandám általam már vagy fél éve várt, pesti koncertje úgy tűnik, elmarad. És a mostani helyzet miatt (?) egyik nagy slágerük szövegrészlete visszahangzik a fejemben. „Ne feledd, a fény az alagút végén lehet, hogy te vagy.” (Aerosmith – Amazing) Mert igaz, most se kondi, se zumba, se aerobik, és a többség feladja. De mi lesz, mikor lecseng ez a rémálom, és a fény bevilágít az alagútba? Minden párnácskánk megvilágítva, gúnyosan vigyorog ruháinkon keresztül? Nem, akkor és ott talpra kell állnunk, és megtalálni a harcos istennőt!

Keresés