Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Legyél Te a Bálkirálynő!

Legyél Te a Bálkirálynő!

Indul a báli szezon!? És az a gyönyörű darab, amit  kimondottan erre az alkalomra vettél, ott árválkodik a gardróbban, mert az ünnepek után nem jön fel a cipzár? 

Alakformáló fehérnemű kisokos 2.

Persze, igazad van, ha azt gondolod, hogy az alakformáló fehérnemű nem megoldás. Hosszútávon persze nem az. Mert mindenki inkább szeretne lefogyni, karcsú lenni, fitt maradni…. De hát ezek a huncut hurkák csak úgy felkúsznak az ember derekára, hiába a cukormentes bejgli, a kókuszzsírral készült vegán töltött káposzta…. és még gyorsabban kúsznak, ha az ember lánya már nem 20 éves… 
 
Szóval nem azt akarom mondani Neked, hogy hagyd a csudába az újévi fogadalmadat, a diétát, az egészséges táplálkozást, a sportot, és helyette tespedj, és elég az alakformáló! Dehogy mondok ilyet! Csak ha rövid az idő, és pont nem tudod felhúzni a báli ruhádon a cipzárt, vagy a karcsúsító varrás inkább ellenség, mint barát, mert nem az alakodat adja vissza tökéletesen, hanem azt a kis párnácskát ott a pocakodon, ami az ünnepekre emlékeztet... De TE nem emlékezni akarsz, hanem beleférni abba a dögös ruhába, amit az ünnepek előtt vettél magadnak, amibe annyira beleszerettél, hogy képtelen voltál ott hagyni! Szóval igen, kezdj bele a diétába, a sportba, mert mind szükséges ahhoz, hogy egészségesen élj. Viszont hogy rövidtávon is jól érezd magad a bőrödben, ne feszengj a szűkké vált ruháidban, azért mert az ünnepek alatt felkúszott 1-2 kilócska, próbáld ki a gyors segítséget, amit egy alakformáló fehérnemű tud nyújtani Neked.
 
Persze most itt a következő dilemma, hogy egyáltalán milyen típust is kellene választani? Tulajdonképpen a szomszédasszonyé elég csinos darab, és dicsérte is, hogy milyen jó választás volt, de a kolléganő viszont nagyon lehúzta, hogy nem jó semmire, nem tart, semmit nem formál. Akkor most mit is válasszak?
 
Egy biztos: ahogy ruhában sem az áll jól nekünk, ami a barátnőnknek, szomszédasszonyunknak, úgy ez igaz az alakformáló fehérneműre is. Hogy miért? Mert nem vagyunk egyformák. Nem egyforma a testalkatunk, nem egyforma a komfortérzetünk. Ami az egyiknek kényelmes még, az a másiknak már túl szűk…. Az egyikünknek homokóra, míg a másikunknak eper alkata van. Nem mindegy, hogy milyen alkatra milyen alakformálót választunk, hiszen más és más testrészünket akarjuk vele formálni, alakítani, karcsúbbá tenni. 

Mire is figyelj, hogy a megfelelő alakformáló fehérnemű kerüljön a kosaradba?

Megfelelő típus kiválasztása
Nagyon fontos, hogy az alakformáló fehérnemű kiválasztáskor az alakodhoz leginkább illő darabot válaszd. Ebben tud segíteni a TESTALKATKALKULÁTOR. Ha nem a megfelelő típus került kiválasztásra, akkor lehet, hogy örök életre elmegy a kedved az alakformáló fehérneműtől, önszántadból lemondasz egy szupertitkos és briliáns segítségről a tökéletes megjelenéshez! Mindezt csak azért, mert ugyanazt a fehérneműtípust vetted meg magadnak, mint a szomszédasszony, vagy a kolléganő. Különbözőek vagyunk, és más és más típusú alakformáló passzol hozzánk. Egy alma alkatú hölgy például ne próbálkozzon az alakformáló alsókkal, mert az ő gömbölyded idomait más darab teszi formássá!
Megfelelő melltartó választás
A hagyományos bodykkal ellentétben az alakformáló bodyk ritkán kosarasok, mivel ennyi mindent nehéz egy termékben összezsúfolni: megfelelő alakítási erősség, megfelelő alakítási hely, (has, csípő, stb.) megfelelő kosárméret, szín, és még sorolhatnám végeláthatatlanul. Az igények mindig felül tudják múlni a kivitelezést, így inkább elterjedtek azok az alakformáló fehérneműk, amihez a saját melltartónkat tudjuk viselni. Így legalább a kosármérettel nem kell bajlódni. De azért érdemes odafigyelni, hogy az adott alakformálót milyen melltartóval vesszük fel. Például az olyan típushoz, aminek a mellrésze is erős anyagból készült, nem érdemes sima egyszerű pamutmelltartót alávenni, mert ha nem a 20 éves korosztályba tartozunk, vagy ha nem kértünk sebészi segítséget a gravitáció ellen, akkor bizony nem fog tetszeni a látvány, és újfent felléphet az első felindulásból elkövetett alakformáló kiátkozása, holott csak megint nem a megfelelő darabot választottuk magunknak!

Keresés