Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alakformálás mesterfokon - avagy bűn az alakformáló fehérnemű?

Alakformálás mesterfokon - avagy bűn az alakformáló fehérnemű?

Kövezzetek meg… de én időnként viselek alakformáló fehérneműt…

És nem csak elviselem, hanem a cinkosom, titkos segítőm is. Sokan most felkiáltanak, és már hallom is a megjegyzéseiket: hogy micsoda csalás, ámítás! Inkább diétázz, sportolj! Ha úgyis tudod, hogy mit takargatsz vele, akkor nem mindegy?? Úgyis ott vannak azok a zsírpárnák! Ettől nem fog eltűnni! Na és a pasik??!! Mit szólnak, ha egy ilyen Bridget Jones-os „mamabugyi”-ból kell kicuppantania az első randi után!??! Hát még az élettől is elmegy a kedve, nemhogy mástól!!!
Tulajdonképpen még meg is értem a felháborodókat, mert az ő olvasatukban így is lehet tekinteni az alakformáló fehérneműre. DE! Azért ne felejtsük el, hogy az ízlés, a divat, az elfogadás változik. Állandóan. Ami ma még elfogadhatatlan, az holnap már siker sztori! 

Úgy gondolom, hogy a lehetőségeinkkel élni kell....

Miért is ne tegyek meg mindent, hogy a lehető legjobb formámat hozzam?! Pont  a felpörgött insta - facebook - twitter bűvös háromszögében, ahol mindenki a legelőnyösebb oldalát mutatja? Hogy az a méregdrága ruhaköltemény, amit a céges gálavacsorára / érettségi találkozóra / esküvőre / stb. vettem, az ne úgy álljon egész este rajtam, ahogy a nagykönyvben meg van írva!? Mikor a frizura, a smink a manikűr és társai mind - mind rendben vannak, akkor pont a legdrágább tételből miért ne hozzam ki a maximumot? 

Hiszen az életünk minden területén a sikereink kulcsa….

A magabiztos fellépés! Na és ez hogyan függ az alakformáló fehérneműtől? Roppant egyszerűen! Ha nem kell azon aggódnom, a bugyi széle vagy a harisnya teteje mennyire üt át a ruhán, hogy csak egy helyben állhatok, mint a cövek, különben bevág, felhúzódik, feszül, vagy szabadon mozoghatok! Hogy pl. mit és mennyit ehetek egy rendezvényen, (ha fel is fúj valami nem lesz látványos, és a kacsacombot is betolhatom, akkor is ugyanúgy bele fogok férni a ruhámba). Vagy ha egy nyári bulin, értekezleten, stb. ki kell állni a közönség elé, akkor az izzadság nem üt át csíkokban a ruhámon, (pláne nem sózódik ki tőle), ami még a pénztárcámnak is kedvez, mert nem kell újat venni!

Alakformáló fehérneműt viselni nem bűn… sőt! 

Ha már egyszer feltalálták, akkor miért ne használhatnánk ki a lehetőségeket!? Egy fehérneműtípus, amit Kim Kardashian tett népszerűvé! Az alakformáló alsónemű, amely szuperszonikus sebességgel tör a hírnév felé! Persze ahhoz, hogy maximálisan elégedettek lehessünk vele, néhány alapinformációval tisztában kell lennünk.

Persze az alakformáló fehérnemű sem teljesen tökéletes, hiszen….

Az alakformáló fehérneműk anyag összetétele nem 100% pamut! Ezért ha valamilyen okból csak a 100% pamut fehérneműt viseli el a bőröd, akkor nem neked való! Ha csak selyemben és szaténban érzed jól magad, sajnos van egy rossz hírem! Sem a selyem, sem a szatén nem híres a rugalmasságáról! Ezért ha csak ilyen anyagú fehérneműt tudsz elképzelni magadon, akkor az alakformáló fehérnemű nem a Te választásod!

Egy jól megválasztott darab tényleg formálja az alakodat!

Ehhez erősen rugalmas anyagból kell készülnie, és ez nem lehet pamut, selyem, stb. Hogy mennyire erősen rugalmas egy alakformáló darab, azt jórészt az anyagösszetételének spandex illetve elasztán tartalma jelzi. Minél nagyobb részben tartalmaz spandex-et, annál jobban formál – és annál nehezebb belebújni, ez így igaz, ami kissé kényelmetlen lehet. DE! Pont egy ilyen nehézségtől riadnánk vissza, amikor a tökéletes megjelenés a cél?

Szóval Hölgyeim! Bűn az alakformáló fehérnemű?! Nekem határozott NEM a válaszom! Csak jó érzékkel kell kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb, legelőnyösebb fazont! 

Keresés